Omgeving

 

B&B in de Vlaamse Ardennen

 

 

Wandelen

Wandelen in de Vlaamse Ardennen is genieten van een rijke variatie aan bos, prachtige panorama's, holle wegen en open kouters.  Laat je verleiden door de rust en schoonheid van het landschap.

 

Fietsen

Onze Bed&Breakfast ligt op de knooppuntenroute.  Van hieruit heb je tal van mogelijkheden om met de fiets te genieten van de heuvelende weggetjes en de adembenemende vergezichten.  Alle routes zijn bewegwijzerd. Fietskaarten kun je bij ons lenen of kopen.  Ook mountainbikers kunnen zich hier uitleven.  Bloso tekende in de Vlaamse Ardennen 12 mountainbikeroutes uit. Er zijn lussen voor zowel de beginnende als sportieve mountainbiker. 

 

Wij hebben volgende fietsen te huur :

2 stadsfietsen 15€/dag

1 elektrische fiets 25€/dag 

 

Musea

De Vlaamse Ardennen herbergen uiteenlopende musea. Hou je van geschiedenis, dan is het MUST bijvoorbeeld een aanrader. Het boeiende textielverleden van Ronse wordt er voorgesteld aan de hand van een eigentijdse multimediapresentatie.  Ben je een echte Ronde fantaat, dan moet je zeker langs in het belevings- en bezoekerscentrum Ronde van Vlaanderen in Oudenaarde. Meer info over de verschillende musea vind je op de sites van de steden zelf.

 

Eten en drinken

restaurant, eethuis of kroeg, alles vindt u terug in de vlaamse ardennen.  We helpen u graag met het maken van een goeie keuze.  Voor wie liever ter plaatse blijft, kookt de gastheer op vraag.